Възстановяване на зъб и естетични пломби

Днес изискванията за естетика са много високи във всяко отношение, затова и пломбите не правят изключение.

Обучението и старанието, което влага всеки един зъболекар в клиниката ни в София, е толкова голямо, че не правим никакви компромиси както в изработването на всяко възстановяване на зъба, така и в качеството на материалите, с които работим. По този начин ние, като добри зъболекари, можем да гарантираме на нашите пациенти дългосрочни възстановявания, които задоволяват както функцията, така и естетиката.

  • ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ЗЪБ
  • Важно е да се знае, че за да се направи едно естетично възстановяване и то да трае дълги години, е необходимо вашият зъболекар да възстанови както правилната анатомична структура на зъба, така и контактите със съседните и срещуположните зъби.
  • ВРЕМЕ ЗА ИЗРАБОТКАТАЗа да се случи всичко това и зъбът да бъде възстановен естетически с правилната анатомична структура, на зъболекаря ще му е необходимо време за изработка, което отнема между 40 и 60 мин.

Зъбът трябва през цялото време да бъде изолиран от слюнката и влагата в устната кухина, които компрометират връзката между зъба и пломбата, затова зъбите се изолират с помощта на гумено платно – кофердам.

  • ИЗПОЛЗВАНЕ НА КОФЕРДАМ
  • Kофердамът дава много други удобства и предимства, като по-добро фокусиране на вашия зъболекар върху зъба и предпазване на пациента от всички пилки и използвани материали по време на работа.

За качеството на една пломба говори също преходът между зъба и пломбата. Навсякъде трябва да бъде гладък, т.е. да не създава условия за задържане на храна и бактерии. Направена по този начин от зъболекаря ви, може да сте сигурни, че вашата пломба ще издържи дълго във времето.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *